SWS

No
waste.
Pure
energy.

Muutamme hukkalämmön hyötyenergiaksi.

Teemme energiataloudesta kannattavaa bisnekselle ja ympäristölle

Muutamme hukkalämmön hyötyenergiaksi. SWS on energiateknologian ja projektinhallinnan erikoisosaaja, joka luo kumppaniensa ja asiakkaidensa kanssa yhdessä toimintavarmoja, vaivattomasti huollettavia ja kustannustehokkaita energiatalousratkaisuja eri teollisuuden ja tuotannon aloille. SWS on lämmönsiirron asiantuntija, jonka ratkaisut skaalautuvat yksittäisistä laitetoimituksista laajoihin investointihankkeisiin.

Työskentelemme kannattavan energiatalouden puolesta

Energiantuotanto

Energiantuotanto HELIEX POWER GenSet-höyrygeneraattorit Heliex Power suunnittelee ja valmistaa energian talteenottolaitteita, mitkä valjastavat höyryn liike-energian sähköntuotannon hyötykäyttöön.

LUE LISÄÄ

Painelaitteet

SWS on juuriltaan painelaitetoimittaja. Historiamme aikana olemme toimittaneet reaktoreita rikkivedyn tuotantoon, erilaisia säiliöitä hapoille…

LUE LISÄÄ

Putkilämmönsiirtimet

Putkilämmönsiirtimien lämpöteknisessä laskennessa käytämme maailmanlaajuisestikin prosessiteollisuudessa käytettävää HTRI-mitoitusohjelmaa.

LUE LISÄÄ

Muutamme hukkalämmön hyötyenergiaksi

SWS on energiateknologian ja projektinhallinnan erikoisosaaja, joka luo kumppaniensa ja asiakkaidensa kanssa yhdessä toimintavarmoja, vaivattomasti huollettavia ja kustannustehokkaita energiatalousratkaisuja eri teollisuuden ja  tuotannon aloille. SWS on lämmönsiirron asiantuntija, jonka ratkaisutskaalautuvat yksittäisistä laitetoimituksista laajoihin investointihankkeisiin.