Putkilämmönsiirtimet

Putkilämmönsiirtimien lämpöteknisessä laskennessa käytämme maailmanlaajuisestikin prosessiteollisuudessa käytettävää HTRI-mitoitusohjelmaa. Toimintamme ytimessä on tiivis ryhmä avainammattilaisia, niin lämmönsiirtotekniikan, höyryosaamisen, laadunvarmistuksen ja painelaitevalmistuksen saralta. Toimintamme aikana olemme luoneet kiinteät yhteydet luotettaviin putkilämmönvaihtimien valmistajiin kotimaahan ja ympäri Eurooppaa.

Jokaisen uuden projektin alussa järjestämme tarjousprosessin, joka hyödyttää asiakasta parhaiten. Maailmanlaajuinen toimittajaverkostomme takaa, että äkilliset markkinamuutokset eivät vaikuta hankintaprosessiin negatiivisesti. Kaikki toimittamamme lämmönvaihtimet ovat CE-merkittyjä ja noudattavat maailmanlaajuisten standardien tiukkoja määräyksiä. SWS:n ammattilaiset valvovat valmistusprosessia ja takaavat korkean laadun.

Teollisessa valmistuksessa tiedon sujuvuus ei ole ilmeistä. Monet valmistajat ovat huolissaan vain omasta prosessistaan ja unohtavat asiakkaan tarpeet. South-West Supplyn projektijohtamisen myötä tätä ongelmaa ei ole. Palvelumme sisältävät tuotannon ja käytettyjen materiaalien tarkan seurannan. Tämä yhdistetään uusimpiin digitaalisiin ratkaisuihin, jotka tekevät tiedonkulusta sujuvampaa.

BES TEMA TYPE
BEU TEMA TYPE
AFA TEMA TYPE
AKU TEMA TYPE

Juha Mäntynen

CEO, Sales
juha@swsupply.fi
+358 50 440 3885

Hannu Riikonen

Quality & Projects
hannu@swsupply.fi
+358 50 434 5255