Palvelut ja osaaminen

Energiateknologian palvelut ja osaaminen käytössäsi

Teemme energiataloudesta kannattavaa bisnekselle ja ympäristölle

sws_epcm_open_book_model
37-1361

SWS on energiateknologian ja projektinhallinnan erikoisosaaja, joka luo kumppaniensa ja asiakkaidensa kanssa yhdessä toimintavarmoja, vaivattomasti huollettavia ja kustannustehokkaita energiatalousratkaisuja eri teollisuuden ja tuotannon aloille. SWS on  lämmönsiirron asiantuntija, jonka ratkaisut skaalautuvat yksittäisistä laitetoimituksista laajoihin investointihankkeisiin.

Open book -investointimallimme säästää kustannuksia ja tekee investoinnista läpinäkyvän. Kun yksittäisistä laitteista (lämmönsiirrin, painelaite pumppu, jne.) halutaan järjestelmä, kilpailutamme puolestanne teräsrakenteet, putkistot, asennukset, automaation, eristykset ja vastaamme niiden toteutuksesta ja käyttöönotosta avoimIn kustannuksin.

Vastuullemme kuuluu myös dokumentointi ja järjestelmän vaatimustenmukaisuuden todentaminen. Tarvittaessa annamme koko järjestelmälle CE-merkin ja huolehdimme järjestelmän elinkaaren huolloista ja tarkastuksista.

Uncategorized

Tiedote liiketoimintakaupasta 6.7.2022

South-West Supply Oy ja CT Industrial Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla South-West Supply Oy:n liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan CT Industrial Oy:lle 1.7.2022 alkaen. SWS:n liiketoiminta jatkaa

Lue Lisää
Referenssit

Bang & Bonsomer: jäähdytysratkaisu yllätti meidät tehokkuudellaan

Ammattitaitoa, rohkeutta ryhtyä toimeen ja jääräpäisyyttä – näitä kaikkia tarvittiin, kun Bang & Bonsomerin ja SWS:n yhteistyö käynnistyi pari vuotta sitten. Liiketoimintayksikön johtaja Markus Buchen haastoi SWS:n kehittämään Valkeakosken tehtaan tuotantolinjalle mahdollisimman tehokkaat lämmönvaihtimet. SWS:n tarjoama ratkaisu poikkesi niin Bang & Bonsomerin kuin kokeneen laitetoimittajankin ajatuksesta. Mutta lopputulos yllätti kustannustehokkuudellaan molemmat!

Lue Lisää

Juha Mäntynen

CEO, Sales
juha@swsupply.fi
+358 50 440 3885

Hannu Riikonen

Quality & Projects
hannu@swsupply.fi
+358 50 434 5255