Palvelut ja osaaminen

Energiateknologian palvelut ja osaaminen käytössäsi

Teemme energiataloudesta kannattavaa bisnekselle ja ympäristölle

sws_epcm_open_book_model
37-1361

SWS on energiateknologian ja projektinhallinnan erikoisosaaja, joka luo kumppaniensa ja asiakkaidensa kanssa yhdessä toimintavarmoja, vaivattomasti huollettavia ja kustannustehokkaita energiatalousratkaisuja eri teollisuuden ja tuotannon aloille. SWS on  lämmönsiirron asiantuntija, jonka ratkaisut skaalautuvat yksittäisistä laitetoimituksista laajoihin investointihankkeisiin.

Open book -investointimallimme säästää kustannuksia ja tekee investoinnista läpinäkyvän. Kun yksittäisistä laitteista (lämmönsiirrin, painelaite pumppu, jne.) halutaan järjestelmä, kilpailutamme puolestanne teräsrakenteet, putkistot, asennukset, automaation, eristykset ja vastaamme niiden toteutuksesta ja käyttöönotosta avoimIn kustannuksin.

Vastuullemme kuuluu myös dokumentointi ja järjestelmän vaatimustenmukaisuuden todentaminen. Tarvittaessa annamme koko järjestelmälle CE-merkin ja huolehdimme järjestelmän elinkaaren huolloista ja tarkastuksista.

Referenssit

Höyryn paineenalennuksesta energiat hyötykäyttöön

Höyryn paineenalennuksesta energiat hyötykäyttöön Suomen kaukolämpölaitoksissa ja prosessiteollisuudessa haaskataan paljon lämmöntuotannossa käytettävää höyrynpainetta, kun painetta alennetaan kaukolämpöverkkoon tai teolliseen prosessiin sopivaksi. Lämpölaitoksen hyötysuhdetta voidaan nyt

Lue Lisää

Juha Mäntynen

CEO, Sales
juha@swsupply.fi
+358 50 440 3885

Hannu Riikonen

Quality & Projects
hannu@swsupply.fi
+358 50 434 5255