Aluemyyntipäällikkö, tule tekemään energiataloudesta kannattavaa bisnekselle ja ympäristölle!

Oletko valmis kehittymään energiatalouden huippuammattilaiseksi ja tutustumaan uusiin innovatiivisiin tuotteisiin? Haluatko kasvattaa ammattitaitoasi kohtaamalla uusia asiakkaita sekä etsiä heidän kanssaan parhaat mahdolliset ratkaisut ja laitteistokokonaisuudet energiankäytön tehostamiseen?

Tilaisuutesi on koittanut: SWS hakee nyt joukkoonsa vahvistuksia.

Asian ytimessä:
lämmönvaihtimet ja lämmöntalteenottojärjestelmät

Haemme kollegoita lämmönvaihdinten ja energiantalteenottojärjestelmien myyntiin ja toimitusprosessien tukemiseen Pohjois-Pohjanmaalle ja Keski-Suomeen.

• Tehtävässäsi vastaat omasta alueestasi ja asiakkaistasi, jotka pyrimme räätälöimään kotipaikkasi, osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioiden.

• Työ sisältää niin uusasiakashankintaa kuin olemassa olevien asiakassuhteiden hoitamista ja kehittämistä. Asiakaskuntamme koostuu laajasti energiaa tuottavista tai prosesseissaan lämmönvaihtoratkaisuja käyttävistä asiakasyrityksistä.

Miksi tarjoamme työ olisi parempi kuin joku muu teknisen myyjän pesti? Mitä voit saavuttaa ja mistä tiedät onnistuvasi? Millainen tiimi meillä on, mitä odotamme tulevaisuudelta? Mitä tuotteen myymisestä saisit itse irti – kilpailukykyisen palkan ja mahdollisten muiden etujen lisäksi?

Jos olet valmis oppimaan uutta, niin haasta nykyisyys ja löydä vastaukset astumalla uusille urille.

Haemme sinua:
teknisen BtoB-myynnin konkari tai oppimis- ja kehityskykyinen, loistavalla asenteella varustettu tulevaisuuden tähti

Tehtäväkenttäsi ja kehityspolkusi räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti ja kehittymisesi mukaisesti. Tärkeintä on tulla toimeen ihmisten kanssa ja kyetä hahmottamaan asiakaskohtaisesti energian kulutuksen tehostamismahdollisuudet sekä muodostamaan näistä kulloisenkin asiakastarpeen mukaiset kokonaisuudet.

• Sinulla on hyvät valmiudet tähän tehtävään, jos olet koulutukseltasi esimerkiksi kone-, koneautomaatio-, prosessitekniikan, energiatekniikan tai muun soveltuvan alan insinööri tai DI.

• Ideaalitilanteessa sinulla olisi jo jonkin verran lämmönsiirron tai energiatekniikan tuntemusta, tai vähintään paloa syventyä näihin. Aiempi työkokemus putkisto- ja prosessisuunnittelusta ja/tai lämmön talteenottojärjestelmien parista katsotaan eduksi, muttei ole pakollinen.

Mielenkiintoisen ja kehittyvän työn sekä mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle taustaasi, kehittymistäsi ja suorituksiasi vastaavan kilpailukykyisen palkan.

Sinä itse tiedät parhaiten valmiutesi ja vahvuutesi, joten kerro niistä myös meille! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (sis. palkkatoivomuksen sekä CV:n) otsikolla ”Tekninen myyjä” 31.1.2022 mennessä: hannu@swsupply.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja tulevasta tiimistäsi:
Hannu Riikonen, hannu@swsupply.fi, p. 050 434 5255

Eller föredrar du svenska, det passar oss bra också!