Teollisuuden joustava kumppani

Painelaitteet, lämmönsiirtimet ja teräsrakenteet

Teräs-

rakenteet

Paine-

laitteet

South-West Supply on painelaitteiden, lämmönsiirtimien ja teräsrakenteiden toimittaja, jonka toiminnassa yhdistyvät maailmanlaajuinen toimitusketju, laadunvarmistus ja saumaton yhteistyö tilaajan sekä valmistajien kanssa. Ymmärrämme asiakkaidemme vaatimukset ja tarjoamme kilpailukykyisen kumppanuuden, jonka ytimessä ovat vuosien asiantuntemus ja aktiivinen vuorovaikutus.

South-West Supplyn toimintamalli on ennen kaikkea joustava, sillä laaja valmistajien verkosto mahdollistaa lähes rajoittamattoman tuotantokapasiteetin. Pystymme valvomaan tuotteidemme valmistusta kustannustehokkaasti, sillä toimituksemme perustuvat osaaviin kumppaneihin, korkealaatuisiin materiaaleihin sekä tehokkaaseen logistiseen ketjuun. Tarvittaessa toimimme kuten konepaja, mutta ilman omaa valmistusta.

Meidän tehtävämme on tuoda esille uusia ajatuksia asiakkaidemme menestyksen tueksi. South-West Supply haastaa pohjoismaiset teollisuuden toimijat nykyaikaisella ja tehokkaalla toimintatavallaan. Toimituksemme soveltuvat niin suuriin infrastruktuurihankkeisiin kuin pienempiin yksittäisiin tarpeisiin.

South-West Supply Oy Ltd
Uhrilähteenkatu 8
FIN 20250 Turku

Juha Mäntynen
Toimitusjohtaja
Puhelin: +358 50 440 3885
juha@swsupply.fi

South-West Supply Oy

SOUTH-WEST SUPPLY OY LTD

Uhrilähteenkatu 8
20250 Turku
Finland

Joustava palvelumme sopii kaiken kokoisiin projekteihin